Kuka?

Olemme kaksi kohta täysi-ikäisiä nuorta opiskelijaa. Toinen meistä käy amista ja toinen lukiota nyt toista vuotta. Rakastamme teatteria, hyvää ruokaa, Uutta Päivää ja kynttilöitä. Ja Teitä! Olemme ylläpitäneet Instassa nyt reilun vuoden fanisivua @iloveuusipaiva

Mistä?

Olemme tunteneet toisemme ihan pienestä asti ja asustelleet jopa naapureina Etelä-Suomen tuulisissa oloissa.

Kaksi vuotta sitten toinen ylläpitäjä otti ja muutti opiskelemaan Keski-Suomeen. Nyt meidän välimatka on aiempaa paljon suurempi, mutta emme anna 200 kilometrin estää yhteisiä harrastuksia.

Miksi?

No tarviiko tuohon edes vastata, Uusi Päivä on vaan jotain niin parasta. No okei, ajatus fanisivun perustamisesta tuli alkukesästä 2016, kun olimme pitkään seuranneet UP:n
fanisivuja Instagramissa. Uusi Päivä ilmoitti Instagramissa ja Facebookissa kesäkisasta, jossa piti kirjoittaa osia kesätarinaan. Idea sytytti meidät heti, mutta ei kuitenkaan haluttu osallistua omalla nimellä, joten fanisivun perustaminen tuntui loogisimmalta vaihtoehdolta.

Se oli paras päätös ikinä !

Tässä viimeisen vuoden aikana olemme kuitenkin huomanneet, että haluaisimme tuottaa myös vähän monipuolisempaa sisältöä meidän seuraajille, joka ei kuitenkaan Instagram-kehykseen sovi. Siitä tarpeesta tämä sivu syntyi ja nyt pääsemme toteuttamaan itseämme ihan uudella tavalla!

Milloin?

Emme ole seuranneet Uutta Päivää ihan sen alkuvuosista asti, vaan vasta noin reilu kolme vuotta sitten ihastuimme Uuteen Päivään ja Virtaukseen.

Se oli menoa !

Millainen?

Jos ei muuta niin ainakin omalaatuinen! 
Instagram-tilimme on tosi värikäs ja sellaisena
haluamme sen pitää, mutta täällä noudatamme vähän rauhallisempaa ilmettä. Etusivulta löydät tietoa siitä, mitä kaikkea olemme tänne suunnitelleet. Tämän sivun galleriasta löydät myös Instagramissa jaetut kuvat.

Kenelle?

Me tehdään tätä juuri sinulle, sun naapurille, serkulle ja kaikille, joita kiinnostaa elämän pienet ilot ja niistä nauttiminen. Jos vaan joku saa näistä meidän kuvista ja teksteistä (täällä tai Instassa) iloa päivään, me olemme saavuttaneet sen minkä halusimme. Me ollaan koska te ootte ❤